H | B

Image
Image

Welcome!

Mes një gjelbërimi përrallor, nën këmbët e maleve që e rrethojnë, në shërbim të disa dhjetëra mijëra turistëve që vizitojnë qytetin gjatë gjithë vitit, Hotel Ballkan është mundësia më e mirë jo vetëm për të ndjekur terapitë në qendrën Banleare, por edhe për të kaluar pushime sa më të këndshme.

Dhomat

Dhomat familjare, ato për çifte apo edhe individuale, përveç peisazhit të mrekullueshëm të natyrës përbri së cilit janë pozicionuar, garantojnë pushime të qeta për këdo. Ato janë të pajisura me ujë të ngrohtë dhe të ftohtë 24 orë, televizor, frigorifer, internet të vazhdueshëm e gjithçka që mundëson rehatinë e turistëve.

Foto

E veçanta jonë është se çdokush që ka shkelur këtu për herë të parë, nuk ka harruar të kthehet përsëri!

Sherbime

Image placeholder

Fizioterapi

Përkrah infrastrukturës dhe kushteve komode, përmes qendrës së fizioterapisë, Hotel Ballkan ofron edhe mundësinë për Terapi Fango, apo siç quhet ndryshe Baltë Termale, masazhe, si edhe terapinë Soluks.

Image placeholder

Ushqim Bio

Ushqimet 100 përqind BIO janë oferta më e mirë për këdo që viziton Hotel Ballkan

Image placeholder

Per Besimtaret

Hotel Ballkan ofron ambjente komode edhe per besimtaret.

H | B

Address: Rruga Rasim Fetahu Bardulla,

Phone: (+355) 68 63 74 393

Phone: (+355) 67 20 87 193

Email: shkelqimcipuri@gmail.com

Copyright © All rights reserved | This website is created by Rubin Elezi